Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe renders HTC U11 Plus via TENAA beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2017, 23:41 CategorieAndroid

 

HTC werkt achter de schermen aan een nieuwe 6-inch phablet met een Snapdragon 835-processor. De Chinese telecomwaakhond TENAA heeft onlangs plaatjes van dit nieuwe toestel prijsgegeven.

Gewoontjes

De HTC U11 Plus-phablet ziet er, vergeleken met andere recente presentaties, nogal gewoontjes uit. Behalve de afgeronde hoeken van het design en de dunne schermranden valt er weinig nieuws aan te ontdekken. Het nieuws moet dus komen van onder de motorkap.

Echter, hierover heeft HTC nog niets onthuld. De geruchtenmachine vermoedt dat een Snapdragon 835 aan het design is toegevoegd, en een 16:9 inch beeldverhouding. Of dat klopt, moet dus nog blijken.

6-inch scherm

Wel redelijk safe lijkt de bewering dat er een 6-inch scherm in het toestel zit, een 12-megapixelcamera en Android 8.0 Oreo. De HTC U11 Plus zou op 2 november officieel worden onthuld.

Filmpje

Over de HTC U11 Plus zijn al diverse gegevens bekend. Er is zelfs al een filmpje verschenen met het toestel in de hoofdrol. Het scherm lijkt een resolutie te hebben van 2880 x 1440 pixels. De telefoon zou op Android 8.0 Oreo lopen. De processor wordt ondersteund door 6GB ram en is voorzien van 64 of 128GB opslaggeheugen.

  • Delen:
HTC U11+
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.