Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

4G lte-versie Microsoft Surface Pro (2017) laat op zich wachten

Geschreven door
Geplaatst op22 oktober 2017, 23:29 CategorieMicrosoft

 

Hoewel de Microsoft Surface Pro (2017) al op de markt is, laat de lte-versie van deze tablet op zich wachten. Volgens de laatste verhalen zou de 4G-variant pas begin volgend jaar op de markt komen.

Maanden later

En dat is een streep door de rekening van mensen die op juist deze versie zitten te wachten. Aanvankelijk zou de Microsoft Surface Pro 4G lte op 1 december in de winkels liggen. Dat wordt dus minimaal een maand of zelfs drie maanden later.

4G lte

Microsoft heeft zelf nog niets losgelaten over de beschikbaarheid van de 4G lte-versie van de nieuwe tablet, dus ook niet over een mogelijke vertraging. In de eerste helft van dit jaar werd de wifi-versie van de Surface Pro onthuld in Shanghai. Daarbij werd verteld dat er nog een 4G lte-versie aan zou komen. Maar een tijdstip werd noch toen, noch later genoemd door Microsoft.

Lente

Het enige officiële waar nu van uit kan worden gegaan, is een faq die Microsoft onlangs van een update voorzag over de Surface Pro. Daarin wordt vermeld dat de release van de 4G-tablet niet voor de lente van 2018 plaats zal vinden.

Op zich is dat wel wat vreemd, want een werkende versie van de lte-tablet was niet lang geleden nog te zien tijdens een officiële presentatie van Microsoft. Daaruit werd toen afgeleid dat het niet lang meer zou duren voordat deze tablet op de markt zou komen.

Geduld

Wat de reden is voor de mogelijke vertraging, is niet helder. En de vaagheid strekt zich uit tot het tijdframe waarin de tablet dan wel naar de winkels zou komen. Wie zijn zinnen heeft gezet op de 4G-versie van de nieuwste Microsoft-tablet, moet in ieder geval nog flink wat geduld oefenen.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro (2017)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.