Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Accessoirefabrikant Razer werkt aan eigen, high-end smartphone’

Geschreven door
Geplaatst op13 oktober 2017, 9:25 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven dan werkt accessoirefabrikant Razer momenteel aan een eigen, high-end smartphone. Deze smartphone moet een groot scherm van 5,7-inch gaan krijgen. Verder zijn de details momenteel nog schaars.

Smartphone van Razer op komst – gerucht

Liefhebbers van videogames kennen het merk Razer ongetwijfeld. Het merk staat bekend om accessoires voor pc en gameconsoles en brengt geregeld nieuwe producten uit. En als we de geruchten mogen geloven, dan gaat de fabrikant zich ook wagen aan een eigen smartphone. Of beter gezegd: een high-end phablet. Wat we weten is dat het bedrijf heeft bevestigd dat er iets aankomt en dat het voor het einde van het jaar wordt gelanceerd. En wat dat ‘iets’ is, is nog niet helemaal zeker, maar dat kan dus die high-end phablet uit de geruchtenmolen zijn.

Er zijn ook al specificaties gelekt van deze smartphone. Het apparaat wordt voorzien van een 5,7″-scherm, met een schermverhouding van 16:9. De resolutie wordt qhd en onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 835. Ook is er 8 GB aan werkgeheugen aanwezig, evenals 64 GB aan opslagruimte. De camera aan de voorkant beschikt over twaalf megapixel, terwijl de frontcamera over acht megapixel beschikt. Ook zal Android 7.1.1 standaard geïnstalleerd worden. Het wachten is nu op Razer, die op 1 november de presentatie zal houden.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.