Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Action Launcher brengt meer Pixel-functies naar andere smartphones

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2017, 9:10 CategorieApplicaties

De maker van de populaire Action Launcher voor Android heeft een update uitgebracht voor de applicatie, die meer Pixel-functies meeneemt. Zo krijg je nu een speciale glimpwidget, waarmee je in één oogopslag de dag kunt doornemen.

Download de update voor Action Launcher

De Action Launcher wordt door de Android-community nog steeds gezien als een betrouwbare en fijne launcher voor je smartphone of tablet. Ook deze week stelt de maker van de applicatie niet teleur, aangezien er een verse update is uitgebracht. De update brengt meer Pixel-functies met zich mee, zonder dat je daar meteen een Pixel-smartphone voor in huis hoeft te halen. Zo is er nu de glimpwidget (at a glance) waarmee je de datum, het weer en je eerstvolgende agenda-afspraak op te zien krijgt. Handig om de dag mee te beginnen.

Daarnaast bevat de zoekbalk in de dock van je smartphone of tablet nu ook een toegewijde knop voor het bewerken van iconen, zodat je dat gemakkelijker kunt doen. Ook is die zoekbalk geoptimaliseerd voor de Action Launcher en tref je daar nu een snelkoppeling aan voor de Google Assistant. Verder zijn er een hoop bugfixes en prestatieverbeteringen doorgevoerd en moet de launcher beter werken op een Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy Note 8. Ook ondersteunt de Adaptive Pack voortaan meer dan 2.200 iconen.

  • AdaptivePack
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.