Afbeelding van nieuwe Alcatel-smartphones gelekt

16 oktober 2017 1 Minuut 0 Reacties
alcatel-smartphones

Een gelekte afbeelding toont de nieuwe line-up van Alcatel voor het komende jaar. De Alcatel 5 lijkt het toptoestel te worden en beschikt in ieder geval over een vingerafdruksensor.

Evan Blass van EVLeaks op Twitter is wel vaker met nieuws gekomen en ook deze keer toont hij de wereld een primeur. In een tweet plaatste hij een afbeelding van 6 nieuwe Alcatel-smartphones. De afbeelding toont de toestellen in een piramidevorm met de Alcatel 5 bovenaan. Het lijkt erop dat dit het toptoestel uit de stal zal zijn. De afbeelding heeft een lage resolutie, maar we kunnen er vrij zeker van zijn dat dit model beschikt over een vingerafdruksensor. Ook de modellen 3V, 3X en 3 lijken over een vingerafdruksensor te beschikken. Dit in tegenstelling tot de getoonde modellen 3C en de 1X waarbij de vingerafdruksensor niet aanwezig lijkt te zijn. Deze laatste zullen ongetwijfeld als budgettoestellen op de markt gezet worden.

Alcatel-smartphones specificaties nog niet bekend

Het is altijd speculeren in hoeverre een dergelijke afbeelding waar blijkt te zijn, maar EVLeaks heeft het vaker bij het juiste einde gehad. Reden om te twijfelen hebben we dan ook niet echt. We zien de 6 Alcatel-smartphones in de kleuren goud, blauw, zwart en grijs, waarbij de Alcatel 5 scherpe hoeken en een strak design heeft. Bij de andere modellen lijken de hoeken iets ronder. De modellen 3V en 3X lijken daarnaast over een dubbele camera aan de achterkant te beschikken. Specificaties zijn op dit moment nog niet bekend, maar de verwachting is dat de Alcatel-smartphones in het komende jaar op de markt gebracht zullen worden. Vorige maand kondigde Alcatel nog twee goedkope phablets aan.

Reacties (0)