Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Afbeelding toont bovenste helft OnePlus 5T met dunne schermranden’

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2017, 15:06 CategorieAndroid

Er is wederom een afbeelding verschenen waarop we mogelijk de onaangekondigde OnePlus 5T te zien krijgen. Het gaat om de bovenste helft van de smartphone. Op de afbeelding is duidelijk te zien dat de schermranden in elk geval dun zullen zijn.

Meer van OnePlus 5T

De verwachting is dat de OnePlus 5T op 16 november aanstaande zal worden onthuld. Tot die tijd krijgen we ongetwijfeld te maken met allerlei geruchten en gelekt beeldmateriaal, zoals we bijvoorbeeld vandaag kregen. De inmiddels bekende techjournalist Evan Blass heeft namelijk een afbeelding online geplaatst, met daarin een glimp van het onaangekondigde toestel. Het gaat dit keer om de bovenste helft van het apparaat. Omdat het beeld niet direct van OnePlus afkomstig is, moeten we nog wel even een slag om de arm nemen.

Maar Blass staat bekend om z’n redelijk betrouwbare bronnen, dus de afbeelding zal niet helemaal uit de lucht gegrepen zijn. We zien hier in elk geval een smartphone met dunne schermranden, inclusief de bekende slogan van het merk. Naar verwachting zal ook de 5T een schermverhouding van 2:1 gaan krijgen, terwijl de grootte ergens moet neerkomen rond de 6-inch. De hoeken zijn niet niet kaarsrecht gemaakt, maar hebben een lichte bolling in zich. Het lijkt op een combinatie van wat Huawei (recht) en LG (rond) doen.

Mocht de bovenstaande tweet worden verwijderd, dan kun je hieronder de afbeelding alsnog bekijken.

  • Delen:
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.