Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Aflevering twee van Batman: The Enemy Within nu te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op3 oktober 2017, 17:28 CategorieGaming

Gamers en liefhebbers van een goed verhaal kijken er al even naar uit, maar het moment is daar: episode 2 van Batman: The Enemy Within is nu te downloaden voor zowel Android als iOS. De eerste aflevering is voortaan ook gratis binnen te hengelen.

Download Batman: The Enemy Within – Episode 2

Ontwikkelaar Telltale Games heeft laten weten dat gamers en liefhebbers van een spannend verhaal vanaf vandaag verder kunnen in de spannende serie Batman: The Enemy Within. Dit is het tweede deel in het verhaal van vijf delen. Aflevering twee wordt The Pact genoemd en introduceert een aantal bekende gezichten, maar dan in een nieuw jasje (soms letterlijk). Fans van de Batman zullen ongetwijfeld ontzettend verrast zijn met deze cast, vooral ook omdat Telltale Games ze soms op een andere manier neerzet dan je wellicht gewend bent.

In het tweede seizoen van Batman – The Telltale Series zien we dat niemand minder dan The Riddler terug is. De slechterik heeft overal puzzels achtergelaten, die langzaamaan hinten naar een grotere dreiging. Ook komt de Joker, de aartsvijand van de superheld, steeds meer in beeld. Net zoals in het eerste seizoen moet Bruce Wayne zijn leven als rijke playboy en superheld balanceren en moeilijke keuzes maken. Jij bent echter degene die de keuzes maakt: wie besluit je te vertrouwen en wie gooi je aan het einde van de dag onder de bus?

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.