Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Aflevering vier van Marvel’s Guardians of the Galaxy verschijnt 10 oktober

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2017, 16:39 CategorieGaming

Telltale Games heeft laten weten dat we binnenkort aan de slag kunnen met de vierde aflevering van Marvel’s Guardians of the Galaxy. De nieuwe episode zal vanaf 10 oktober aanstaande te downloaden zijn voor zowel Android als iOS (evenals populaire spelcomputers).

Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series – Episode 4

Spelontwikkelaar en -uitgever Telltale Games heeft in een persbericht laten weten dat we vanaf 10 oktober aanstaande ons verhaal kunnen voortzetten in de titel Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series. Op die dag verschijnt namelijk de vierde aflevering, die gratis te downloaden zal zijn voor iedereen die al een seizoenskaart heeft aangeschaft. De aflevering zal ook los te downloaden zijn, mocht je dat een prettiger idee vinden. De vierde aflevering van deze gameserie heeft de titel Tangled Up in Blue meegekregen.

In Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series zal de speler de rol aannemen van meerdere personages binnen het team van klungelige superhelden. Zoals altijd zullen spelers zelf de regie in handen kunnen nemen en kunnen ze beslissingen maken over de gebeurtenissen die voltrekken op het scherm. Het verhaal staat centraal in de game, net zoals dat altijd het geval is in de comics. Ondertussen is Telltale Games bezig met het vervolg van Batman: The Enemy Within, een andere superheldenserie — maar dan van DC Comics.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.