Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 8.0 Oreo komt naar Samsung Galaxy S8 en LG G6

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2017, 9:11 CategorieAndroid

Samsung heeft laten weten dat Android 8.0 Oreo onderweg is naar de Samsung Galaxy S8 en de Samsung Galaxy S8+. Ondertussen blijkt uit een benchmarkproef van LG dat er ook gewerkt wordt aan een versie voor de LG G6.

Android 8.0 Oreo voor Galaxy S8 en G6

Samsung heeft laten weten dat het bedrijf werkt aan een versie van Android 8.0 Oreo voor de Samsung Galaxy S8 en de Galaxy S8+. Samsung is inmiddels begonnen met een bètaprogramma in Zuid-Korea, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, maar nog niet in Nederland. Ons land zit ook niet in de tweede golf aan landen die mee mogen doen (Duitsland, Spanje, Frankrijk, Polen, India en China). Mocht de bèta naar Nederland komen in de toekomst, dan moet je je eerst nog wel even aanmelden voor het Galaxy Beta-programma.

Ondertussen is LG ook begonnen met het testen van Android 8.0 Oreo voor de LG G6. Een versie van de smartphone is namelijk gespot in een benchmark, waar het toestel dus draait op Oreo. Normaliter wordt de G6 geleverd met Android 7.0 Nougat, maar deze draait dus op Oreo. Helaas is niet duidelijk wanneer we Oreo kunnen downloaden naar de G6, dat nog altijd één van de twee vlaggenschepen van de fabrikant is voor 2017. Wanneer Galaxy S8-eigenaars aan de slag kunnen met het nieuwe Android, is ook nog niet bekend.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
LG G6
Android Nougat (7.x)

Reacties

  1. N.Alberts
    02 november, 2017 om 3:05

    Ondanks uw bericht nog geen Samsung S8+ in het rose pink gezien!!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.