Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android-browser van Samsung krijgt een ingebouwde adblocker

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2017, 9:56 CategorieApplicaties

Samsung heeft laten weten dat zijn eigen Android-browser naar alle Android-apparaten zal komen en wordt voorzien van een adblocker. Je Android-apparaat moet wel tenminste zijn voorzien van Android 5.0 Lollipop, anders werkt de app niet.

Android-browser van Samsung met ingebouwde adblocker

De Android-browser van Samsung komt één dezer dagen naar alle Android-apparaten toe. Die Android-apparaten dienen tenminste Android 5.0 Lollipop te hebben, want anders werkt de applicatie niet. Wanneer de browser wordt vrijgegeven in Google Play, dan zul je meteen de nieuwste versie kunnen downloaden. Deze versie is voorzien van een adblocker. Voorheen was de Samsung-browser alleen beschikbaar voor apparaten van Samsung en Google, maar nu kan elk apparaat hier gebruik van maken – mits het aan de voorwaarden voldoet, natuurlijk.

De adblocker blokkeert ook onzichtbare trackers, waardoor je anoniem zou moeten kunnen browsen. Je kunt middels een toggle de advertenties blokkeren. Wanneer je in de Secret Mode zit, dan zal dat automatisch worden gedaan. De extensie wordt gemaakt door Disconnect, een bedrijf gericht op het beschermen van online privacy. Eerder maakte dit bedrijf al een losstaande advertentieblocker voor de Samsung-browser. Verder krijgt de browser nog twee andere modi: een avondmodus en een modus voor hoge contrast.

Je vindt de browser nu al in Google Play en anders in de Galaxy App Store.

  • Samsung Internet browser
  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.