Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Arrow Launcher heet voortaan Microsoft Launcher

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2017, 14:20 CategorieApplicaties

De Arrow Launcher is niet meer. De populaire launcher voor Android-smartphones en -tablets heet voortaan Microsoft Launcher. Ook beschikt de applicatie over een nieuwe, handige functie, waarmee bestanden, zoals foto’s, snel te versturen zijn naar je Windows 10-pc.

Arrow Launcher heet nu Microsoft Launcher

De Arrow Launcher was een populaire Android-applicatie, die het uiterlijk van de Android-software aanpast. De launcher wordt gemaakt door het Microsoft Garage-team, een team binnen de softwaregigant die de ruimte krijgt voor projecten die weinig tijd en energie kosten. Deze projecten hebben ook wat minder prioriteit, maar waarschijnlijk gaat dat nu veranderen. Microsoft heeft namelijk besloten om de naam Arrow Launcher in te ruilen voor Microsoft Launcher. Wellicht krijgen we nu meer updates voor de applicatie.

Waarom Microsoft besloten heeft het project een andere naam te geven, is niet bekend. Mogelijk zijn nu meer mensen geneigd de software te downloaden, waardoor meer mensen uiteindelijk in het ecosysteem van Microsoft terechtkomen. Naast de naamswijziging is er ook een functie toegevoegd: gebruikers kunnen snel bestanden uitwisselen met een Windows 10-computer. Daarnaast kunnen gebruikers voortaan ook contacten vastzetten op het thuisscherm. De update is nu live in de Play Store, maar het betreft nog wel een previewversie.

  • Microsoft Launcher
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.