Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus werkt aan phablet met schermverhouding van 2:1 en grote accu

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2017, 9:17 CategorieAndroid

Asus werkt op dit moment achter de schermen aan een nieuwe smartphone met een schermverhouding van 2:1 en grote accu. De phablet zou een scherm moeten gaan krijgen van 5,7-inch, blijkt uit gelekte informatie.

Nieuwe phablet van Asus onderweg

Kortgeleden heeft Asus nog een serie smartphones voor de Nederlandse markt aangekondigd, maar daar blijft het natuurlijk niet bij. De fabrikant werkt achter de schermen namelijk aan een nieuw toestel, dat beschikt over een scherm van 5,7-inch en een schermverhouding van 2:1. Dat blijkt uit gelekte informatie, die is opgedoken bij de TENAA, de Chinese communicatiewaakhond. Of dit apparaat ook naar Nederland zal komen is vooralsnog niet duidelijk, maar China krijgt het toestel dus in elk geval wel over een tijdje.

De verhouding 2:1 ken je misschien beter als 18:9, zoals je hem tegenkomt in de marketing van de LG G6 en LG Q6. Ook de aankomende LG V30 zal dezelfde verhouding krijgen. De Asus X018DC, zoals de smartphone nu heet, zal een scherm van 5,7-inch krijgen, met een resolutie van 1.440 bij 720 pixels. Onder de motorkap zit een octacore-processor, geklokt op 1,5 GHz. Ook is er een accu van 4.030 mAh. Daarnaast kunnen mensen kiezen voor 3 of 4 GB aan werkgeheugen en 32 of 64 GB aan interne opslagruimte, blijkt uit de pagina.

  • Delen:
Asus Zenfone Zoom S
Asus Zenfone Zoom S
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.