Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #82

Geschreven door
Geplaatst op7 oktober 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer de razend populaire Stranger Things game.

Stranger Things: The Game

Aan het eind van deze maand verschijnt het tweede seizoen van Stranger Things op Netflix en dat de serie razend populair is, is dan ook geen verrassing meer. Om op de hype in te spelen heeft Netflix nu ook een game uitgebracht onder de naam Stranger Things: The Game. Met het spel is het de bedoeling dat in het stadje Hawkins bepaalde items gezocht worden. Ook kunnen er puzzels opgelost worden. Personages uit de serie komen ook terug in de app.

Stranger Things: The Game is nu te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Stranger Things: The Game

Stoptober 2017

Oktober is alweer een week aan de gang en staat ieder jaar traditiegetrouw ook in het teken van Stoptober. Bij de actie hoort dit jaar ook een app waarbij je geholpen wordt om te stoppen met roken. Nieuw aan de app is dat hij dit jaar niet alleen geldt voor de maand oktober, maar dat het de bedoeling is dat je het hele jaar kunt stoppen met de rookverslaving. Zo ontvang je onder meer beloningen als je het goed doet.

Stoptober 2017

Stoptober 2017 is nu te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Stoptober 2017

IKEA Place

Soms zie je hele leuke meubels in de IKEA, maar heb je eigenlijk geen flauw idee of die meubels zouden staan in jouw woonkamer. Vanaf nu kun je daar heel eenvoudig achter komen door gebruik te maken van de app IKEA Place. Door gebruik te maken van augmented reality is het mogelijk om virtueel producten in je woonkamer te zetten om erachter te komen of de meubels zouden staan.

IKEA Place is nu te downloaden uit de App Store.

  • IKEA Place

Paint Space AR

Augmented Reality begint steeds populairder te worden en ook voor Paint Space AR is gebruik gemaakt van AR. Richt met je camera op een ruimte en teken of schilder vervolgens in drie dimensies hetgeen wat jij wilt op je beeldscherm. Ontdek de vele mogelijkheden die Paint Space AR te bieden heeft, volledig gratis voor iOS-toestellen.

Paint Space AR

Paint Space AR is nu te downloaden uit de App Store.

  • Paint Space AR

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.