Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #83

Geschreven door
Geplaatst op14 oktober 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Catinder.

Het Jachtseizoen

StukTV is mateloos populair op YouTube en vooral met de serie Het Jachtseizoen weten de drie heren goede cijfers binnen te slepen. Dit seizoen van Het Jachtseizoen hebben de heren ook een app ontwikkeld waarin je een team samenstelt en op jacht gaat naar een ontsnapte boef. Slaag jij erin om samen met jouw team de boef weer te pakken te krijgen?

Het Jachtseizoen

Het Jachtseizoen is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Het Jachtseizoen

Catinder

Op zoek naar een nieuwe kat? Dan is deze app echt de moeite waard. Met Catinder swipe je door katten heen in de zoektocht naar een beestje dat bij je past. Alle dieren van Catinder wonen in een asiel van de Dierenbescherming. Heb je een kat gevonden die je aanspreekt? Dan kun je via de app meer over hem te weten komen.

Catinder

Catinder is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Catinder

Concentrate – Zie Ze Liegen

Naast Jachtseizoen is het programma Zie Ze Liegen van Concentrate ook populair op YouTube. Met deze app in handen kun je voortaan ook jouw vrienden aan de leugendetector hangen. Stel een vraag en pak vervolgens de app erbij. Leg je vinger op de scanner en André vertelt je vervolgens of je de waarheid spreekt of niet. Geinig om eens tegen je vrienden te gebruiken.

Concentrate Zie ze Liegen

Concentrate – Zie Ze Liegen is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Concentrate - Zie Ze Liegen

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.