Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #84

Geschreven door
Geplaatst op21 oktober 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Action Launcher.

Rabo PinPin

De Rabobank ging aan de slag met een applicatie waarmee kinderen spelenderwijs meer te weten komen over geld. Met Rabo PinPin kunnen kinderen door middel van spelletjes leren omgaan met geld. Ze moeten in de game onder meer geld verdienen, sparen en uitgeven voor PinPin. PinPin de pinguin neemt ze bij de hand.

RaboPinPin

Rabo PinPin is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Action Launcher

Action Launcher

Action Launcher is van een update voorzien. Met de nieuwste update van de app wordt het mogelijk om de Google-zoekbalk naar onderin het beeld te verplaatsen. Ook kun je die zoekbalk restylen door er ronde hoekjes van te maken. Deze nieuwe functies zagen we eerder ook al terug bij de Pixel 2 en Pixel 2 XL.

Action Launcher

Action Launcher is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Action Launcher

AirpodsForGA

Een app waardoor je jouw AirPods van Apple kunt gebruiken om Google Assistant op te roepen in Android. Dat kan met AirpodsForGA. De app is weliswaar geen officiële app ervoor, maar maakt het wel mogelijk om eenvoudig Google Assistent op te roepen. Dat gaat zeer eenvoudig door slechts op een van de dopjes te tikken.

AirpodsForGA

AirpodsForGA is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • AirpodsForGA

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.