Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Beveiligingsupdate van oktober wordt nu uitgerold naar Nexus en Pixel

Geschreven door
Geplaatst op3 oktober 2017, 9:21 CategorieAndroid

Mocht je een toestel van Google hebben, een Nexus of een Pixel, dan is het goed om te weten dat de beveiligingsupdate onderweg is. Deze maand zijn er niet zo heel veel problemen verholpen. In totaal gaat het om veertien opgeloste problemen.

Download de beveiligingsupdate

Google heeft de beveiligingsupdate voor oktober beschikbaar gemaakt. Daar waar de update vorig maand met een beetje vertraging werd vrijgegeven, is die deze maand gelukkig op tijd. Er zijn twee updatepakketten beschikbaar, die allebei automatisch naar je Nexus- of Pixel-apparaten worden gedownload. Beide pakketten bevatten oplossing voor veertien problemen. Dat is, in verhouding met de getallen die we in de afgelopen maanden voorbij hebben zien komen, helemaal niet zoveel, maar ze zijn uiteraard wel hard nodig.

De mensen die een Pixel, Pixel XL, Pixel C, Nexus Player, Nexus 5X of Nexus 6P hebben kunnen de update binnen nu en enkele dagen verwachten. Apparaten van Google ontvangen meestal beide patches, terwijl apparaten van andere fabrikanten alleen patch één en toestel-specifieke patches ontvangen. Dat is ook meteen de reden dat Google twee pakketten uitbrengt: eentje voor algemene Android-zaken, die gelden voor alle Androids, en eentje die specifieke gelden voor de bovenstaande apparaten waar Google verantwoordelijk voor is.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Reacties

  1. tabletomni
    12 oktober, 2017 om 11:56

    Hebben deze updates eigenlijk zin? Ik installeer ze altijd maar netjes.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.