Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Blackberry Motion aangekondigd: smartphone met 5,5″-touchscreen

Geschreven door
Geplaatst op9 oktober 2017, 9:37 CategorieAndroid

De geruchten dat Blackberry voornemens was een smartphone uit te brengen met een groot aanraakgevoelig scherm, bleken te kloppen. De fabrikant heeft dit weekend de Blackberry Motion aangekondigd, met een touchscreen van 5,5-inch.

Dit is de Blackberry Motion: toestel zonder toetsenbord

Vlak voor de aankondiging van de nieuwe Blackberry dook er nog een gerucht op, maar nu is de kogel door de kerk: de Blackberry Motion is zondag officieel onthuld. De phablet is tijdens een technologiebeurs in Dubai gepresenteerd en beschikt over een aanraakgevoelig scherm van 5,5-inch — en geen toetsenbord. De resolutie bedraag 1.920 bij 1.080 pixels. Onder de motorkap zit een Snapdragon-processor, evenals 4 GB aan werkgeheugen. Verder is er ruimte voor twee simkaarten en is er een accu van 4.000 mAh (inclusief Quick Charge 3.0).

Ook beschikt het toestel over de IP67-classificatie (stofvrij en waterbestendig, maar niet waterdicht). De grote smartphone wordt eerst in een beperkt aantal landen gelanceerd, waar Nederland niet bijhoort. Eerst komt de Blackberry Motion naar het Midden-Oosten, waar het toestel een prijs van ongeveer 390 euro heeft meegekregen. Wanneer en of de Motion ook naar Nederland of België komt, is op moment van schrijven nog niet bekendgemaakt. Met deze smartphone wil het bedrijf ‘een sterke basis’ voor de toekomst opzetten.

  • Delen:
BlackBerry Motion
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.