Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Blackberry Motion komt in november naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op18 oktober 2017, 13:04 CategorieAndroid

De geruchten over een nieuwe Blackberry werden begin deze maand werkelijkheid toen TCL de Blackberry Motion aankondigde. Op dat moment was het nog onduidelijk of de smartphone ook naar Nederland zou komen. De kogel is inmiddels door de kerk. Eind november verschijnt de Blackberry Motion ook in Nederland.

De Blackberry Motion beschikt over een Snapdragon 625-processor met 4 GB werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen. Het opslaggeheugen is uitbreidbaar tot 2 TB via een sd-kaart. Het toestel heeft een 5,5″-scherm met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels. Aan boord bevindt zich een 4.000 mAh accu inclusief Quick Charge 3.0. Het toestel wordt met Android 7.1 op de markt gebracht. TCL wil maandelijks beveiligingsupdates uitbrengen. Een update naar Android 8.0 Oreo staat voor volgend jaar op de planning.

Geen fysiek toetsenbord op de Blackberry Motion

Waar Blackberry bekend is geworden door de zakelijke telefoons met het fysieke toetsenbord, is de Motion een full-touch telefoon. Veiligheid stond bij Blackberry altijd hoog in het vaandel en dat zien we ook terug bij de Motion, met extra veiligheidsfuncties. Er is een Locker aanwezig waar je belangrijke documenten en foto’s in kunt plaatsen en kunt beveiligen met een pincode. Daarnaast beschikt het scherm over een extra filter over het scherm. Deze zorgt ervoor dat mensen niet zomaar over de schouder mee kunnen lezen. Een IP67-classificatie zorgt ervoor dat de Motion stofvrij en waterbestendig is.

De Blackberry Motion is vanaf eind november beschikbaar voor 469 euro.

  • Delen:
BlackBerry Motion
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.