Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De Chuwi Corebook moet via crowdfunding gerealiseerd worden

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2017, 9:36 CategorieWindows

Chuwi wil een nieuwe tablet, de Chuwi Corebook, lanceren en zoekt het geld op via een crowdfundingwebsite om dat doel te realiseren. De campagne moet volgende maand van start gaan. Welk bedrag de fabrikant wil ophalen, is nog niet naar buiten gebracht.

Chuwi Corebook: vanaf november op Indiegogo

Chuwi waagt zich nog eens aan crowdfunding. Het bedrijf wil geld ophalen via Indiegogo voor de Chuwi Corebook. De campagne voor het goedkopere alternatief van de Surbook moet in november van start gaan. De nieuwe Corebook zal een scherm van 13,3-inch gaan krijgen, met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels. Onder de motorkap mogen we een zevende generatie Intel Core M3 7Y30-processor verwachten, evenals 6 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan interne opslagruimte. Het is niet bekend of dit een ssd of een hdd gaat worden.

Daarnaast zorgt Chuwi ervoor dat de Corebook wordt voorzien van een vingerafdrukscanner en een afneembaar toetsenbord, dat in een hoek van 165 graden neergezet kan worden. Voor meer informatie over de Chuwi Corebook moeten we de aftrap van de Indiegogo-campagne even afwachten. Die zal medio november van start gaan. Tegen die tijd zal de Corebook voor een prijs vanaf 500 dollar te bestellen zijn. Vlak voor de lancering zal Chuwi ook nog een wedstrijd uitschrijven via Facebook, waar in totaal drie Corebooks weggegeven zullen worden.

  • Delen:
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.