Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Chuwi onthult Surbook Mini, kleine variant goedkope tablet

Geschreven door
Geplaatst op23 oktober 2017, 14:03 CategorieNieuws

Het Chinese bedrijf Chuwi onthulde afgelopen september, tijdens de IFA 2017, de Surbook. Het was een 12,3-inch een tablet die behoorlijk leek op de Microsoft Surface Pro. Vandaag heeft het bedrijf de Surbook Mini onthuld, een tablet met een 10,8-inch scherm en Intel Celeron N3450 processor.

Chuwi Surbook Mini

De kleine versie van de Chuwi Surbook heeft een ips-paneel met resolutie van 1.920 bij 1.280 pixels. De processor is geklokt op 1,1 GHz en beschikt over vier gigabyte aan werkgeheugen. De opslagcapaciteit van de tablet bedraag 64 gigabyte. Verder zijn er twee usb 3.0-ingangen en is er een usb type-c ingang.

De Surbook Mini is verder gemaakt met een behuizing van aluminium en beschikt over een uitklapbare standaard. Het apparaat kost volgens Tweakers zo’n 269 dollar, ofwel 277 euro. De site weet niet zeker of er ook een stylus of toetsenbord meegeleverd worden, maar dat zou wel een mooie toevoeging zijn, al is de prijs nu al erg laag.

Chuwi biedt de consument overigens keuze uit twee versies van de Surbook: er is een Windows-versie, maar ook een versie met Ubuntu daarop. Apparaten van het Chinese merk zijn verder gewoonlijk te bestellen via Chinese importwinkels. Overigens is ook nog niet bekend vanaf wanneer de tablet precies te koop is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.