Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Code Pokémon Go bevat verwijzingen naar derde generatie monsters

Geschreven door
Geplaatst op17 oktober 2017, 11:08 CategorieGaming

In de code van de augmentedrealitygame Pokémon Go staan verwijzingen naar de monsters uit de games van de derde generatie. Het ziet er dus naar uit dat Niantic, de ontwikkelaar, binnenkort de nieuwe Pokémon gaat introduceren — mogelijk tijdens Halloween.

Derde generatie Pokémon onderweg naar Pokémon Go

Het is alweer een tijdje geleden dat we toegang hebben gekregen tot een nieuwe lading Pokémon in Pokémon Go. Maar als we de nieuwste geruchten mogen geloven, op basis van de code die nu in de game te vinden is, dan worden die beesten mogelijk tijdens het Halloween-evenement toegevoegd. In de code zijn namelijk audiobestanden gevonden van alle 135 Pokémon uit Pokémon Ruby en Sapphire. Ook is er een Gen 3 Pokédex-badge opgedoken. Het enige dat nu nog mist is een volledige lijst met aanvallen en vaardigheden.

Naast de audiobestanden is er ook een achtergrond met Halloween-thema opgedoken. Op de afbeelding, zie hierboven, zien we enge Pokémon, zoals Dusknoit en Sableye, uit de derde generatie games, waardoor er dus wordt gedacht dat de update tijdens Halloween verschijnt. Het Halloween-evenement begint op 26 oktober en eindigt op 1 november. Het zou dus niet lang meer hoeven duren voordat je opnieuw aan de slag kunt om ze allemaal te vangen. Het zijn er dan wel weer meteen 135, maar dan kun je lekker blijven lopen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.