Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #85

Geschreven door
Geplaatst op28 oktober 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Google Science Journal.

ING Beleggen

ING heeft een app ontworpen waarmee je voortaan zeer eenvoudig al je beleggingen bij de ING bij kunt houden. De app heet ING Beleggen en zorgt ervoor dat je meer met je beleggingen kunt doen dan met de normale ING Bankieren-app. Zo kun je onder meer eenvoudig de koersen bijhouden. In de toekomst moet de app nog verder uitgebreid worden om beleggen via je telefoon helemaal makkelijk te maken.

ING Beleggen

ING Beleggen is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • ING Beleggen

Google Science Journal

Google heeft een update uitgevoerd voor zijn Science Journal app voor Android-apparaten en de applicatie is nu ook beschikbaar voor iOS-apparaten. De app is ideaal te gebruiken als notitieboekje voor experimenten. In samenwerking met de camera en microfoon kun je met Google Science Journal onder meer de lichtsterkte en aantal decibel meten. Zo kun je met leuke experimenten aan de slag via de app van Google.

Google Science Journal is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Google Science Journal

NLziet

Nieuw is de app van NLziet niet, maar vernieuwd is hij wel. Zo is het nu onder meer mogelijk om live-tv te kijken via de vernieuwde app van streamingdienst NLziet. Op dit moment is het al mogelijk om naar twaalf zenders te kijken via de live-functie. Het gaat dan om de zenders van NPO, RTL en SBS. Om gebruik te maken van NLziet dien je wel een abonnement op de dienst te hebben.

NLziet

De vernieuwde app van NLziet is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • NLziet

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.