Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De nieuwe HP Spectre x360 beschikt over een quadcore-processor

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2017, 9:24 CategorieWindows

HP heeft een nieuwe versie van de HP Spectre x360 aangekondigd. Dit keer heeft de convertible een quadcore-processor aan boord. Die processor is van de achtste generatie. Daarnaast is de beveiliging versterkt, onder meer met de nieuwe optie voor een geïntegreerd privacyscherm.

Nieuwe HP Spectre x360 aangekondigd

HP heeft een nieuwe versie van de HP Spectre x360 aangekondigd. Deze derde generatie convertible beschikt over een scherm van 13,3-inch, een Intel Kaby Lake Refresh-processor (achtste generatie) en een slank design. HP claimt dat dit nieuwe model tot dertig procent sneller moet zijn dan haar voorganger. Verder zal het 2017-model een vingerafdrukscanner, dunnere schermranden, een micro-sd-kaartlezer en een langere accuduur gaan krijgen. Natural Silver, Dark Ash Silver with Copper accents en Pale Rose Gold Limited Edition worden de kleuren.

De stylus die in combinatie met de laptop te gebruiken is kan nu ook schuine bewegingen herkennen. Daarnaast heeft HP Sure View-technologie geïmplementeerd. Die technologie beperkt de kijkhoek, waardoor je niet zomaar te maken krijgt met meekijkers. Verder hebben consumenten de keuze uit schermen met een full hd- of 4K-resolutie en wordt het apparaat geleverd met in totaal vier speakers. Het full hd-model moet bijna zeventien uur meegaan, terwijl het 4K-model zo’n tien uur mee zal gaan op een volle accu.

De laptop biedt ondersteuning aan voor snelladen. Na dertig minuten zul je zien dat de accu voor vijftig procent is opgeladen. Daarnaast zijn er geïmplementeerde technieken die de hitte van het apparaat in de gaten kunnen houden, die het lawaai en de hitte kan balanceren wanneer nodig. Je kunt straks gaan voor modellen tot de Intel Core i7-processor met 1 TB aan opslagruimte, en tot 16 GB aan werkgeheugen. Ook zijn er twee Thunderbolt 3-poorten en is er een usb-a-poort, evenals een koptelefoonaansluiting en een micro-sd-kaartlezer.

Prijs en beschikbaarheid

De HP Spectre x360 2017 is in Nederland vanaf november verkrijgbaar, voor een adviesprijs van 1.299 euro.

  • Delen:
hp spectre x360-2017
HP Spectre x360 (2017)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.