Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Decap Attack Classic is nu onderdeel van Sega Forever

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2017, 9:08 CategorieGaming

Sega heeft laten weten dat gamers die gebruikmaken van de Sega Forever-dienst nu ook Decap Attack Classic kunnen spelen. Het spel kan zonder reclame gespeeld worden wanneer je in een andere game binnen Forever al hebt besloten de advertenties weg te halen.

Decap Attack Classic onderdeel van Sega Forever

Sega heeft een nieuwe titel aan Sega Forever toegevoegd. Het spel wordt nog wel eens omschreven als een verborgen parel binnen de bibliotheek van de Sega Megadrive, namelijk Decap Attack. Op mobiele apparaten ken je het spel beter als Decap Attack Classic. Dit is een ouderwetse 2d-platformgame waarin je in het verband kruipt van een hoofdloze mummy genaamd Chuck D. Head, die het opneemt tegen allerlei gespuis uit de onderwereld. Het doel van het spel is de eindbaas te verslaan, genaamd Max D. Cap.

In principe kun je alle titels binnen Sega Forever gratis spelen, mits je het niet erg vindt dat je zo nu en dan tegen een advertentie moet aankijken. Maar wanneer je twee euro investeert in het verwijderen van die reclames, dan kun je vervolgens alle games binnen Sega Forever zonder advertenties spelen. Tot nu toe laat Sega een mooie selectie van games zien binnen dit verkapte abonnement, met één nadeel: de besturing werkt niet altijd fijn. Mocht Sega dat probleem aanpakken, dan is ook de platformer Decap Attack Classic je tijd waard.

  • Decap Attack Classic
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.