Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Er is een teaserafbeelding gelekt van de onaangekondigde OnePlus 5T

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2017, 9:20 CategorieAndroid

Er is een teaserafbeelding gelekt waarop we mogelijk de onaangekondigde OnePlus 5T te zien krijgen, de opvolger van de OnePlus 5. Deze smartphone heeft dunne randen en mogelijk niet genoeg ruimte voor een vingerafdrukscanner aan de voorkant.

Teaserafbeelding OnePlus 5T

Er zijn eerder al geruchten verschenen over de OnePlus 5T, mogelijk de opvolger van de OnePlus 5, maar nu krijgen we voor het eerst een teaser te zien. Deze teaserafbeelding is niet afkomstig van de fabrikant, maar gelekt via de website Android Authority. De redactie claimt dat deze afbeelding afkomstig is van een betrouwbare bron. De afbeelding zelf is een beetje donker en geeft niet echt de beste blik op het toestel, maar geeft toch al mee dat de randen rondom het scherm dunner zijn dan eerder het geval was – misschien wel iets te dun.

Want door die dunne rand aan de onderkant, lijkt er geen ruimte te zijn voor een vingerafdrukscanner. Er is namelijk geen fysieke thuisknop zichtbaar (maar misschien is dit een render van een vroeg design). Mogelijk krijgt de OnePlus 5T (of OnePlus 6, daar is de geruchtenmolen nog niet over uit) een scherm van 6-inch en een schermverhouding van 2:1. De schermresolutie van 1.080 bij 2.160 pixels bedragen. Verder moet uit alles blijken dat dit een high-end toestel gaat worden. OnePlus heeft zelf nog niets naar buiten gebracht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.