Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Evan Blass: ‘OnePlus 5T komt eind november’

Geschreven door
Geplaatst op25 oktober 2017, 22:50 CategorieAndroid

 

De OnePlus 5T komt eind november op de markt, meldt de bekende twitterreporter Evan Blass, die even tevoren nog nooit had gehoord van het hele nieuwe telefoonmodel. Maar hij heeft zijn licht opgestoken bij iemand die hij betrouwbaar acht, en die meldde hem dat het toestel met een schermverhouding van 18:9 eind november beschikbaar zou moeten zijn.

Boze reacties

De melding van Blass (@evleaks) op twitter leidde onmiddellijk tot boze reacties van eigenaren van een OnePlus 5, die vinden dat OnePlus veel te snel met een nieuw model komt. De OnePlus 5 wordt daardoor minder waard en het is niet meer het nieuwste toestel.

Benchmark

De OnePlus 5T zou een 6-inch scherm krijgen, een Snapdragon 835-processor en 8GB werkgeheugen. Het opslaggeheugen zou 128GB omvatten. De telefoon zou volgens benchmarkgegevens van AnTuTu geen tweede camera op de rug hebben. Daarentegen zijn wel de front- en achtercamera met dezelfde resolutie toegerust: 20 megapixel.

Dunne randen

De afgelopen dagen werd ook een plaatje van het toestel online gezet, waaruit kan worden afgeleid dat het toestel zeer dunne randen krijgt. Die onder het toestel is zo dun, dat er geen plek meer schijnt te zijn voor een vingerafdruksensor. Die zou naar de achterkant van de telefoon verhuizen.

De zevende OnePlus-telg

De OnePlus 5T is na de OnePlus One, OnePlus 2, OnePlus 3, OnePlus 3T, OnePlus 5 en het buitenbeentje OnePlus X (de enige niet-high-end telefoon in dit rijtje) de zevende telefoon worden die het bedrijf uitbrengt. OnePlus begon als goedkope concurrent van dure high-end topmodellen van grote fabrikanten. Met de OnePlus 5 is dat prijsbeleid losgelaten om een echt high-end toestel te kunnen maken zonder compromissen. De flagship-killers zijn sinds de eerste, de OnePlus One van lente 2014, behoorlijk populair gebleken. De OnePlus 5T zou op Android Oreo gaan lopen.

  • Delen:
Lenovo-Yoga-720-15-2
Lenovo Yoga 720 (15 inch)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.