Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Goedkopere Sony Xperia XA1 Plus vanaf nu verkrijgbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op23 oktober 2017, 15:13 CategorieAndroid

Sony heeft bekendgemaakt dat de Sony Xperia XA1 Plus vanaf nu te koop is in Nederland voor een vanafprijs van 349 euro. Het toestel beschikt over een riant scherm van 5,5-inch en over een vingerafdrukscanner in de powerbutton op de zijkant.

Sony Xperia XA1 Plus nu te koop

Sony heeft laten weten dat het vanaf nu mogelijk is de Sony Xperia XA1 Plus te kopen in Nederland. Het toestel heeft een vanafprijs van 349 euro meegekregen. Voor dat bedrag kun je een midrange toestel in huis halen met een scherm van 5,5-inch. De resolutie bedraagt 1.920 bij 1.080 pixels. Onder de motorkap treffen we een processor van MediaTek aan, terwijl het werkgeheugen neerkomt op 3 GB. De fabrikant heeft het apparaat verder 64 GB aan interne opslagruimte meegegeven, wat in principe voldoende zou moeten zijn.

Ondanks het feit dat Sony relatief snel zijn toestellen voorziet van de meest recente versie van Android (de Sony Xperia XZ Premium ontvangt nu Android 8.0 Oreo), draait de Sony Xperia XA1 Plus op Android 7.1 Nougat. Het toestel is van allerlei gemakken voorzien: een sd-kaartlezer, bluetooth 4.2, nfc, wifi en twee krachtige camera’s. Op de achterkant zit een camera van 23 megapixel, terwijl de frontcamera beschikt over acht megapixel. De accu ( 3430 mAh Lithium Polymer) moet twintig actieve uren meegaan.

  • Delen:
Sony Xperia XA1 Plus
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.