Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De Google Assistant komt mogelijk naar Chromebooks toe

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2017, 8:58 CategorieChrome OS

De Google Assistant komt waarschijnlijk straks ook naar Chromebooks toe, blijkt uit gegevens van de Google Home-applicatie. Met de Assistant is het mogelijk snel dingen op te zoeken, dingen in te plannen of andere dingen te regelen.

Google Assistant naar Chromebooks – gerucht

De Google Assistant, de digitale assistent van Google, komt naar steeds meer hardware toe. Eerst kwam je de assistent alleen tegen op de slimme speaker en later ook op smartphones (maar tablets nog niet), en nu blijkt dat Google werkt aan ondersteuning voor Chromebooks. Dat blijkt uit informatie die is opgedoken uit de Google Home-applicatie. Binnen die app wordt namelijk melding gemaakt van applicaties die ondersteuning aanbieden voor Chromebooks, waardoor de support dus aanstaande lijkt te zijn.

Google heeft echter zelf nog niets bekendgemaakt over de support. Maar het zou ons niets verbazen als we er 4 oktober meer over te horen krijgen. Op die datum zal Google namelijk haar nieuwe plannen voor het komende jaar bekendmaken en nieuwe producten en diensten aankondigen. Ook verwachten we updates op het gebied van software en daar zou dit gerucht mooi onder kunnen vallen. Op 4 oktober verwachten we ook dat Google nieuwe smartphones zal presenteren, evenals een Chromebook en nieuwe slimme speakers.

  • Delen:
Acer Chromebook R 13
Acer Chromebook R 13 (CB5-312T)
Chrome OS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.