Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Pixel 2 XL krijgt eigen (dure) hoofdtelefoonadapter

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2017, 9:49 CategorieAndroid

De Google Pixel 2 en Google Pixel 2 XL hebben geen hoofdtelefoon, dus krijgen de smartphones een eigen hoofdtelefoonadapter. Deze adapter kost in de Verenigde Staten twintig dollar. Dat is twee keer zo duur als de adapter die Apple verkoopt aan iPhone-gebruikers.

Hoofdtelefoonadapter voor de Google Pixel 2 XL

Het is iets waar steeds meer mensen mee te maken gaan krijgen: smartphones zonder een hoofdtelefoonaansluiting. De gisteren aangekondigde Google Pixel 2 XL heeft ook geen aansluiting voor de hoofdtelefoon, dus brengt Google een hoofdtelefoonadapter op de markt. Gelukkig krijg je deze adapter gratis wanneer je het toestel koopt, maar zorgt ervoor dat je hem vervolgens niet kwijtraakt. Wanneer je er eentje wil kopen bij Google, dan betaal je daar namelijk de hoofdprijs voor. Eén exemplaar gaat je twintig dollar kosten.

Ter vergelijking: een hoofdtelefoonadapter van Apple kost je negen dollar in de VS, dus je betaalt twee keer zo veel voor hetzelfde product bij een andere fabrikant. Daarnaast is inmiddels naar buiten gekomen dat de nieuwe Pixel-apparaten mogen rekenen op drie jaar aan updates voor het besturingssysteem, evenals de maandelijkse beveiligingsupdates. Verder is het zo dat de gratis opslag van foto’s en video’s in originele kwaliteit niet voor eeuwig is. Ook deze periode duurt ongeveer drie jaar, tot en met het einde van 2020.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.