Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google presenteert pagina voor goedgekeurde apparaataccessoires

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2017, 9:32 CategorieAccessoires

Google heeft een pagina in de Store opgezet waarop je apparaataccessoires aantreft die zijn goedgekeurd door de zoekmachinegigant. Deze accessoires zijn zonder problemen te gebruiken met de producten van het bedrijf.

Apparaataccessoires in Google Store

Wanneer je voornemens bent accessoires voor je Android-, Chrome OS- of welk Google-apparaat dan ook  te kopen, dan zie je soms door de bomen het bos niet meer. Bovendien weet je niet altijd of zo’n accessoire wel honderd procent veilig is in gebruik, omdat er ook fabrikanten zijn die het niet zo nauw nemen met allerlei veiligheidsregels, of omdat andere bedrijven niet duidelijk communiceren of een apparaat compatibel is of niet. Daar doet Google nu wat aan, met een speciale Google Store-pagina voor apparaataccessoires.

Je zou dit een Made for Google-pagina kunnen noemen, met producten die zijn goedgekeurd door de zoekmachinegigant. Apple heeft ook een soortgelijk programma, genaamd MFi. Die apparaataccessoires zijn veilig te gebruiken met iPhones en iPads. Op dit moment tref je er nog niet heel veel accessoires aan, maar mocht je nu toevallig op zoek zijn naar een toetsenbord voor de Google Pixel C of spullen voor je Chromecast, dan kun je nu naar deze pagina gaan. Hopelijk breidt Google binnenkort het assortiment uit met meer spullen.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.