‘HTC U11 Plus te zien in video vol met 3d-renders’

19 oktober 2017 1 Minuut 0 Reacties
htc-u11-plus-render-lek

Op 2 november zal HTC een aankondiging gaan doen. Wat de fabrikant precies gaat aankondigen is niet bekend, maar mogelijk de HTC U11 Plus. Nu is er een video vol met renders opgedoken waar we mogelijk een glimp krijgen van het design van het toestel.

HTC U11 Plus te zien in video – gerucht

Als we de geruchten mogen geloven dan is HTC voornemens een nieuwe, grote smartphone uit te brengen: de HTC U11 Plus. Het toestel is al eens opgedoken in een benchmark, waardoor we mogelijk al weten wat voor specs we mogen verwachten. Zoals een groot beeldscherm, met een schermverhouding van 2:1 en een schermresolutie van 2.880 bij 1.440 pixels. Ook zou het toestel op Android 8.0 Oreo moeten draaien. Het enige dat we nu nog echt missen is een beeld van de smartphone. Maar daar hebben we de onderstaande video voor.

Bovenstaande video is gelekt door OnLeaks. De beelden in de video zijn gebaseerd op designs en tekeningen die momenteel bij de fabrikant liggen, zodat ze weten wat ze moeten produceren. Dit soort beelden geven vaak een goede indruk van de vorm, maar er kunnen nog een aantal zaken veranderen natuurlijk. Zoals de kleur of de positie van een specifieke eigenschap. Maar dat laatste is vaak minder aannemelijk. Op 2 november zal HTC een aankondiging doen en dan verwachten we dat het de HTC U11 Plus zal zijn.

Reacties (0)