Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei Mate 10 laat zich zien op eerste echte foto

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2017, 0:08 CategorieAndroid

De Huawei Mate 1o, die nog niet officieel is aangekondigd, heeft zich ‘live’ laten zien op een eerste, echte foto van het toestel.

Schermranden

De nieuwe phablet van Huawei is op een vrij slecht plaatje te zien op een tafel of een ander oppervlak. Het scherm van het toestel reflecteert het licht in zijn omgeving zo sterk, dat niet eens valt uit te maken hoe groot de randen zijn. Daar is nog wat discussie over: op eerder gelekte renders verschillen die nogal van formaat, vooral de randen onder en boven het scherm.

Verdachte renders

Gelijktijdig met de gelekte foto zijn er ook weer wat renders gepubliceerd, waarbij de Huawei Mate 10 zich in diverse kleuren laat zien. Maar of die echt zijn, wordt ook betwijfeld.

Noteer 16 oktober

Hoe het werkelijk zit met dit toestel, en de mogelijke Pro- en Lite-varianten die ook zouden worden gepresenteerd, weten we pas zeker op 16 oktober. Dan zal Huawei de Mate 10, en zijn mogelijke broertjes, officieel onthullen.

Een 6,2-inch scherm

De geruchtenmachine over de specificaties van het toestel draait al volop. Ook bij de ‘lekkages’ van deze laatste plaatjes worden die weer herhaald. Er zou een 6,2-inch scherm op het toestel zitten, met een resolutie van 2160 x 1080 pixels. Dat er een 4000 mAh-batterij in zit, was al bevestigd door Huawei zelf. Een Kirin 970-processor lijkt ook geen dwaze gok. Die nieuwe processor is net door Huawei bekendgemaakt.

Camera’s

Waar het een beetje om draait bij dit toestel, zijn de camera’s. Op de achterkant komen er waarschijnlijk twee, die allebei door Leica zijn gefabriceerd. De ene sensor zou een resolutie bieden van 20 megapixel, de andere van 23 megapixel. De ene zou zwartwitfoto’s maken, de andere kleurenfoto’s. Net als bij de Huawei P10, die een 20-megapixel zwartwitcamera heeft en een 12-megapixel kleurencamera.

  • Delen:
Huawei MediaPad T3 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.