Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei Mate 10 Pro komt ook in peperdure Porsche Design-versie: 1395 euro

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2017, 22:46 CategorieAndroid

De Huawei Mate 10 Pro is ook in een gitzwarte Porsche Design-variant verschenen. Die kost 1395 euro. Het bijzondere design en het gebruik van premium materialen zorgt voor het prijsverschil met de ‘gewone’  Huawei Mate 10 en Mate 10 Pro. Die overigens ook al niet zo goedkoop zijn.

Uiterlijk

Afbeelding via Pocket-lint

Bij Porsche Design draait het om het uiterlijk van het toestel. De binnenkant is geheel hetzelfde als bij de gewone Mate 10. Al eerder werkte Porsche Design samen met Huawei, voor de Mate 9 Pro. Ook is een Porsche Design-versie van de Huawei Watch ontworpen. Porsche Design kan worden samengevat als strak, strakker, strakst. Een snel, flitsend uiterlijk dat een goed werkend innerlijk verbergt. Porsche Design maakt ook horloges, schoenen, kleding, speakers, en natuurlijk auto’s. En er is bijvoorbeeld een 2-in-1 tablet/laptop convertible voor 2795 euro.

Geïnspireerd door snelheid

Porsche meldt over diens versie van de Huawei Mate 10 dat het ‘een uniek en adembenemend high-performance luxe smartphone, geïnspireerd door snelheid’ is. Een unibody van glas, handgemaakt exterieur en een naadloze samensmelting van metaal en gebogen glas in de kleur Diamond Black. Daarbij komt de software, want Android 8.0 Oreo is door Porsche voorzien van zijn eigen softwareschil die er net zo strak uitziet als de buitenkant.

Geen zuinigheid

Voorts komen we uiteraard dezelfde 20/12 megapixel Leica-camera’s tegen en de Kirin 979-chip met 6GB ram die ook in de gewone Huawei Mate 10 Pro zit. Op geen enkel onderdeel is bezuinigd. Zo ook niet op het opslaggeheugen, dat 256GB omvat, en de 4000 mAh batterij. En deze versie heeft een 3,5 mm gat voor een oortelefoon.

De Porsche Design-versie van de Huawei Mate 10 Pro is vooralsnog alleen via de website van Porsche Design zelf te bestellen.

De Huawei Mate 10 pro is vandaag gepresenteerd. Hier is daar alles over te lezen.

  • Delen:
Huawei Mate 10 Pro
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.