Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram laat mensen polls als stickers toevoegen aan posts

Geschreven door
Geplaatst op4 oktober 2017, 8:55 CategorieApplicaties

Gebruikers van Instagram zijn voortaan in staat om aan hun post op het sociale netwerk een kleine poll toe te voegen. Zo kunnen gebruikers andere mensen een vraag stellen en hen laten kiezen tussen twee antwoorden.

Polls maken op Instagram

Instagram heeft een nieuwe functie aangekondigd voor het sociale netwerk. De Stories-functie is namelijk uitgebreid met de mogelijkheid een vraag te stellen aan je volgers, met daarin twee antwoorden die je zou kunnen geven. De nieuwe optie is toe te voegen als een sticker en kan dus gebruikt worden zoals de andere stickers. Je selecteert de pollsticker en sleept die naar de locatie op je Story. Vervolgens laat je hem los en zal de applicatie automatisch gebruikers in staat stellen en vraag en twee antwoorden in te vullen.

De mensen die de poll te zien krijgen, kunnen vervolgens hun stem uitbrengen. Hebben ze dat gedaan, dan krijgen ze de voorlopige uitslag te zien. Wil je als vragensteller zelf zien waar veelal op wordt gestemd, dan kan dat natuurlijk ook. Je opent dan de lijst met kijkers, waar je een lijst met gegeven antwoorden zult aantreffen. Ook zie je hoeveel mensen er hebben gestemd en wie er gestemd heeft. Daarnaast krijgen iOS-bezitters de optie om een specifieke kleur uit te kiezen op de foto en die zelf te gebruiken voor hun versieringen.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.