Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram ontvangt filters voor Halloween en superzoomfunctie

Geschreven door
Geplaatst op27 oktober 2017, 9:20 CategorieApplicaties

Instagram heeft een update uitgebracht voor zijn applicaties en heeft Halloween-filters en de superzoomfunctie geïntroduceerd. Zo ben je helemaal klaar voor de aankomende griezelige feestdag. Je kunt de filters op je foto’s en video’s gebruiken.

Download de update voor Halloween

Instagram heeft laten weten dat gebruikers van het sociale medium vanaf nu een verse update mogen verwachten. De update brengt onder meer de superzoomfunctie met zich mee. Die functie zou een dramatisch video- en audio-effect aan je video’s kunnen meegeven, laat de dienst weten in een blogpost. Wanneer je de zoom helemaal hebt ingesteld zoals je zelf wil, dan zal die automatisch worden afgespeeld voor je kijkers. Het is als het ware een extra video-effect, dat gebruikt kan worden voor alles en iedereen: jezelf, maar ook een taart.

Daarnaast kun je na het updaten aan de slag met de Halloween-filters. Deze filters maken van jou of je vrienden een zombie of een ander eng beest. Je kunt zelfs ‘verdwaald raken’ in mysterieuze mist. Verder zijn er ook een aantal Halloween-stickers toegevoegd, uiteraard voor de final touch. Deze filters en stickers zijn overigens beschikbaar tot en met 6 november. Wil je er dus eens gebruik van maken, vergeet dat dan niet voor die tijd te doen. Na 6 november zullen de onderdelen verdwijnen. De update wordt nu uitgerold naar iedereen.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.