Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram Stories kunnen nu gedeeld worden op Facebook

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2017, 15:52 CategorieApplicaties

Facebook Stories worden op dit moment niet heel veel gebruikt. Mensen vinden hem simpelweg niet. Om daar verandering in te brengen, gaat Facebook een bredere koppeling doorvoeren met Instagram. Voortaan zal het mogelijk zijn voor Instagrammers om de Stories die ze daar plaatsen, direct door te zetten naar Facebook.

Instagram Stories

Een woordvoerder van Facebook laat nu aan Techcrunch weten dat de functie van Instagram gedeeld gaat worden. “Je krijgt nu de optie om je Instagram Stories te delen met Facebook. We werken er altijd aan om het makkelijker te maken je dag te delen met de mensen die er voor je toe doen,” aldus de woordvoerder in een statement.

De afgelopen weken werden hier al proeven mee gedaan in Portugal. Die proeven bevielen en nu wordt het geheel dus verder uitgerold. Overigens werkt het maar één kant op: Facebook Stories kunnen dus niet geplaatst worden op Instagram. Het is tegelijk niet uitgesloten dat de functie op een later moment wel ontwikkeld wordt.

Populaire functie

De Instagram Stories zijn erg populair. Volgens Facebook wordt de optie dagelijks door bijna 250 miljoen mensen gebruikt. Maar ondanks dat men de functie ook naar de hoofdapp bracht, wordt ‘ie op Facebook nauwelijks gebruikt. Waar dat aan ligt is niet zeker, al kan het ermee te maken hebben dat mensen de camera van Facebook nauwelijks gebruiken.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.