iOS 11.0.2 nu te downloaden voor Apple iPhone en iPad

04 oktober 2017 1 Minuut 0 Reacties
Apple-iOS-11-1

Eigenaars van een iPhone of iPad kunnen vanaf vandaag de nieuwste versie van het iOS-besturingssysteem downloaden: iOS 11.0.2. Deze versie brengt onder meer de oplossing voor het probleem met de iPhone 8 met zich mee.

iOS 11.0.2 nu te downloaden

Apple heeft dinsdagavond Nederlandse tijd een update uitgebracht voor iOS. Het gaat om iOS-versie 11.0.2, die ongeveer een week na de release van 11.0.1 en twee weken na iOS 11 verschijnt. Eén van de problemen die deze update verhelpt, is het gekraak in de speaker tijdens het bellen met een iPhone 8 of iPhone 8 Plus. Dit probleem dook al snel op na de lancering van die smartphonelijn en plaagt gebruikers dus al vanaf het eerste moment. Na het updaten moet dit probleem dus verholpen zijn, laat Apple weten.

iOS 11.0.2 downloaden

iOS 11.0.2 is beschikbaar voor het gros van de iPods, iPhones en iPads die ook naar de vorige versie geüpdatet konden worden. Het gaat om de volgende modellen:

  • iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7 en iPhone 7 Plus
  • iPad 4, iPad Air en de iPad Air 2
  • iPad Pro, iPad Pro 9.7 en iPad 2017
  • iPad mini 2, iPad mini 3 en iPad mini 4

Als het goed is krijg je automatisch een melding van de update, maar als je niet wil of kunt wachten, kun je ook op de volgende manier de installatie van de update starten:

  1. Ga naar de instellingen op je iPhone, iPad of iPod.
  2. Druk op “algemeen”.
  3. Ga naar “Software-update”.
  4. Als het goed is krijg je nu stappen op je scherm te zien die je kunt volgen.

Reacties (0)