Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS 11 staat nu op de helft van alle geschikte iOS-apparaten

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2017, 10:03 CategorieiPad

Uit extern onderzoek blijkt dat iOS 11 momenteel op meer dan 55 procent van alle geschikte iOS-apparaten staat geïnstalleerd. Deze cijfers zijn niet afkomstig van Apple, maar van het analytische bureau Mixpanel.

iOS staat nu op 55 procent van alle iOS-apparaten

Een maand nadat Apple officieel iOS 11 lanceerde staat de software nu op 54,49 procent van alle geschikte iOS-apparaten. Deze cijfers zijn niet afkomstig van Apple, maar van het analytische bedrijf Mixplanel. Daardoor kunnen de cijfers nog afwijken van de daadwerkelijke getallen, maar het zal elkaar niet heel ver ontlopen. De adoptie van iOS-gebruikers van versie elf van het besturingssysteem is relatief langzaam te noemen, in vergelijking met de adoptie van iOS 10 destijds. Maar 11 lijkt zich zo langzamerhand toch te herpakken.

Vorige week wist iOS 11 zelf voorbij iOS 10 te gaan, ook al heeft dat moment dus iets langer op zich laten wachten. iOS 10 moet het voortaan doen met net geen veertig procent van alle iOS-apparaten. Bijna 6,5 procent van de gebruikers draait nog op een versie ouder dan iOS 10 en zouden er goed aan doen de overstap te maken — al is het maar vanwege alle vorderingen op het gebied van online veiligheid en privacy. Wanneer 11.1 wordt gelanceerd, dan zal de adoptie waarschijnlijk toenemen — dat gebeurt meestal bij een dergelijke release.

  • Delen:
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.