Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS 11 gaat iOS 10 voorbij, staat op 47% van alle iOS-apparaten

Geschreven door
Geplaatst op13 oktober 2017, 9:19 CategorieiPad

Het analytische bedrijf Mixpanel laat weten dat iOS 11 momenteel iOS 10 voorbijgegaan is, terwijl de update trager groeit dan iOS 10. Het eerstgenoemde besturingssysteem staat nu op 47 procent van iOS-apparaten, terwijl versie 10 op 46 procent staat.

iOS 11 gaat iOS 10 voorbij

Het is nu ongeveer drie weken geleden dat Apple iOS 11 heeft gelanceerd voor het grote publiek. En in die tijd hebben veel mensen de software-update gedownload, maar er is nog een lange weg te gaan. Momenteel staat versie 11 op 47 procent van alle iOS-apparaten die de update kunnen ontvangen. Daarmee heeft 11 nu een grote marktaandeel dan iOS 10 in handen, laat het analytische bedrijf Mixpanel weten. Deze cijfers zijn dus niet afkomstig van Apple en kunnen mogelijk ietwat afwijken van de daadwerkelijke verdeling.

iOS 10 heeft op dit moment 46 procent in handen, terwijl 6,7 procent draait op iOS 9 of lager. De adoptie van iOS 11 gaat iets trager in vergelijking met de adoptie van iOS 10. Vorig jaar lukte het iOS 10 het al binnen twee weken iOS 9 voorbij te gaan. 11 stond na twee weken slechts op 38,5 procent van alle iOS-apparaten. Tot nu toe heeft Apple ook al drie kleine updates uitgebracht (hier download je de laatste update), om ervoor te zorgen dat problemen worden opgelost. Versie 11.1 wordt momenteel al getest door bèta-testers.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.