Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Je kunt nu samen met een vriend live gaan op Instagram

Geschreven door
Geplaatst op25 oktober 2017, 11:47 CategorieApplicaties

Het populaire sociale netwerk Instagram stelt gebruikers vanaf nu in staat samen een livestream op te zetten binnen de applicatie. In totaal kun je samen met één vriend live gaan uitzenden en het beeld wordt dan in tweeën opgedeeld binnen de app.

Livestreamen op Instagram met een vriend

In de zomer werd het al getest door het sociale netwerk Instagram, waar gebruikers allerlei foto’s en video’s in verschillende vormen en maten kunnen delen met elkaar. De mogelijkheid om een livestream te starten is ook nog maar recent toegevoegd, maar vanaf nu kunnen twee vrienden ook tegelijkertijd met elkaar uitzenden naar hun kijkers. Mocht je hieraan beginnen, dan is het goed om te weten dat het beeld wordt opgesplitst naar de twee video’s. Op de afbeeldingen hierboven kun je zien hoe dat er precies uitziet voor kijkers.

In principe kan iedereen die kijkt meedoen met de livestream, maar alleen wanneer je nog in je eentje streamt. Het maximale aantal streamers ligt vooralsnog op twee. Mocht je vriend vervelend worden, dan heb je als host de mogelijkheid diegene te verwijderen van je livestream, zodat je snel iemand anders kunt toevoegen. In je newsfeed krijg je op een iets andere manier te zien dat er twee mensen tegelijkertijd aan het streamen zijn. Je krijgt dan niet één, maar twee cirkeltjes te zien, die bovenop elkaar zijn gestapeld.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.