Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG V30 komt er grotendeels goed van af in deze pijntest

Geschreven door
Geplaatst op19 oktober 2017, 10:42 CategorieAndroid

De LG V30 wordt nu verscheept naar Amerikaanse klanten. En dat betekent dat er langzaamaan YouTube-video’s over verschijnen. Eén van die video’s is van JerryRigEverything, die de grote smartphone onderwerpt aan een gruwelijke pijntest.

LG V30 blijkt stevige smartphone te zijn

De LG V30 is een grote smartphone die tijdens de IFA in Berlijn werd aangekondigd (lees hier onze hands-on). De eerste ervaringen met het toestel zijn voor bijna iedereen wel positief te noemen. Eén opvallend punt is het gewicht van de smartphone. Dat is namelijk erg laag, maar dat betekent niet dat het toestel niet stevig is. Een laag gewicht wordt vaak gezien als een negatief punt, omdat veel goedkopere smartphones totaal niet zwaar zijn. Maar YouTuber JerryRigEverything laat zien dat het niet erg hoeft te zijn.

Dit YouTube-kanaal staat bekend om het rigoureus testen van smartphones. Sommige smartphones hebben het loodje moeten leggen, terwijl andere er juist goed vanaf kwamen. De LG V30 scoort ook redelijk goed binnen deze pijntest. De beste man bekrast het toestel, zet hem in de fik en probeert hem ook flink te buigen. De V30 kan een hoop hebben — maar het bekrassen van de vingerafdrukscanner blijkt toch wel funest. De buigtest wordt wel goed doorstaan. Bekijk bovenstaande video voor het volledige rapport.

  • Delen:
LG Q6
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.