Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Meer informatie over aankomende Google Pixelbook gelekt

Geschreven door
Geplaatst op4 oktober 2017, 9:44 CategorieChrome OS

Vlak voor de presentatie van de aankomende Google Pixelbook is er meer informatie gelekt. De presentatie vindt vanavond plaats. Het scherm van het Chrome OS-apparaat is 12,3-inch groot en onder de motorkap zit een Intel Core i5-processor, blijkt uit nieuwe informatie.

Dit weten we tot nu toe over de Google Pixelbook

Eerder lekte er al informatie over de aankomende Google Pixelbook, een Chrome OS-convertible die Google waarschijnlijk vanavond gaat aankondigen tijdens haar presentatie. Nu, momenten voor de onthulling, is er nog extra informatie naar buitengekomen, schrijft 9to5Google. De redactie schrijft dat de Pixelbook een scherm krijgt van 12,3-inch, maar over de resolutie wordt nog niets gezegd. Onder de motorkap zit mogelijk een Intel Core i5-processor. Mocht dit kloppen, dan kan dit nog wel eens een ontzettend krachtige Chromebook worden.

Ook nu worden er verschillende opties wat de interne opslagruimte betreft genoemd: 128, 256 en 512 GB. Helaas is er ook nog een hoop niet bekend. Zo weten we niet of Google ook modellen met een andere processor gaat aanbieden en van welke generatie de genoemde Intel Core-processor komt. Wordt het de zevende of toch de achtste? Ook wordt er melding gemaakt van een accessoire dat Google Clips wordt genoemd. Hierover is nog helemaal niets bekend. Hopelijk horen we vanavond dus alles over de Google Pixelbook en de Clips.

  • Delen:
Acer Chromebook R 13
Acer Chromebook R 13 (CB5-312T)
Chrome OS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.