Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft doopt Windows Store officieel om tot Microsoft Store

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2017, 9:14 CategorieWindows

Microsoft heeft laten weten dat de Windows Store voortaan door het leven gaat als de Microsoft Store. Ook is er een nieuw logo. De bedoeling is dat de winkel hetzelfde aanvoelt op alle producten van Microsoft: zowel op Windows 10 als op Xbox.

Windows Store heet voortaan Microsoft Store

Het zat er al heel even aan te komen, maar nu is de kogel officieel door de kerk. Vorige maand rolde Microsoft een grote aanpassing van haar digitale winkel uit. Mensen die software testen op hun Windows 10- of Xbox-apparaten hadden het mogelijk al gezien, maar nu geldt het voor iedereen: de Windows Store heet voortaan Microsoft Store. Het idee achter de wijziging is dat de digitale winkel op elk platform hetzelfde moet aanvoelen. Of je nu op een Surface of Xbox zit, je moet weten waar je wat precies kunt vinden.

Het standaard, aanvullend pr-bericht van Microsoft over de verandering luidt als volgt.

Microsoft Store — whether shopping in a physical store, online, or through your Xbox or Windows 10 device — is the best destination for customers to seamlessly discover, experience, download and buy the latest products and content from Microsoft and its partners, including hardware, games, entertainment, apps and more.

Het ziet er naar uit dat de oude Windows Store nu dus ook mogelijk meer niet-Windows-producten zal gaan aanbieden.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.