Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft brengt Microsoft Edge-browser naar Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op6 oktober 2017, 9:10 CategorieApplicaties

Microsoft heeft laten weten dat het bedrijf de Microsoft Edge-browser ook naar Android en iOS wil brengen, inclusief handige features. Zo is er de optie waarmee je bepaalde dingen naar je pc kunt sturen, waardoor je direct verder kunt gaan waar je gebleven was.

Microsoft Edge op Android en iOS

Microsoft brengt de Microsoft Edge-browser naar Android en iOS, inclusief de functie waarmee je webpagina’s naar je Windows 10-pc kunt sturen. Zo kun je direct verdergaan waar je gebleven was en snel wisselen tussen (mobiele) apparaten. Daarnaast biedt de app voor Android en iOS toegang tot favorieten, geschiedenis, leeslijst en e-books. Helaas is het echter niet zo dat de browser je tabs en geschiedenis van je mobiele apparaat synchroniseert met je pc- of laptop-versie van Edge, iets dat bijvoorbeeld Google Chrome wel doet.

Wel hoopt Microsoft die functie op een later moment toe te voegen; daarvoor moet namelijk de pc-versie van Microsoft Edge aangepast worden. Helaas is er op moment van schrijven nog geen ondersteuning voor tablets. Ook kun je de browser vooralsnog niet met speciale stylusfuncties gebruiken. Daarnaast is de stemassistent Cortana ook nog niet aanwezig. Microsoft heeft dus nog een grote takenlijst, maar gelukkig is de software nu nog in bèta. Wanneer de volledige versie voor iedereen wordt gelanceerd, is helaas niet bekend.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.