Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Surface Pro 4G lte (2017) komt toch nog dit jaar

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2017, 23:33 CategorieMicrosoft

 

De Microsoft Surface Pro (2017) met 4G lte komt toch nog dit jaar. Nadat MSPoweruser eerst meldde dat de tablet waar een simkaart in kan, pas in de lente van 2018 zal verschijnen, komt diezelfde site daar nu weer op terug. Een belletje naar Microsoft volstond om er achter te komen dat de softwaregigant de nieuwste tablet toch nog dit jaar zal uitbrengen.

Vanaf 1 december

MSPoweruser vond in de Microsoft Store de vermelding dat de Surface Pro lte pas in de lente van 2018 op de markt zou komen. Nadat dit werd nagevraagd bij Microsoft, blijkt deze vermelding niet te kloppen. In plaats daarvan wordt de tablet nog ergens in december verwacht. Dat was overigens ook aangekondigd toen Microsoft de nieuwe Surface Pro presenteerde. Waarschijnlijk is de 4G lte-versie van de nieuwe tablet al vanaf 1 december te bestellen.

Twee versies

De Surface Pro lte zal in twee verschillende modellen uitkomen. De ene krijgt een Intel Core i5-processor, 8GB ram, en een 256 ssd. De andere wordt toegerust met een Intel Core i5-processor, 4GB ram, en een ssd met een capaciteit van 128GB.De lte-verbinding wordt tot stand gebracht door een  Qualcomm X16 Gigabit Class LTE modem, die snelheden tot 450 mbps ondersteunt. Volgens Microsoft verschilt de accuduur nauwelijks van het wifi-model.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro (2017)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.