Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Microsoft wil Surface-hardware via Microsoft Store aanbieden’

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2017, 10:01 CategorieMicrosoft

Het ziet ernaar uit dat Microsoft een gedeelte van de Microsoft Store gaat inrichten voor Surface-hardware. Het bedrijf heeft hier zelf nog niets over naar buiten gebracht, maar de speciale sectie is al wel gevonden door een enthousiasteling.

Microsoft Store verkoopt straks Surface-hardware – gerucht

Een paar weken geleden doopte Microsoft de Windows Store om tot Microsoft Store. Destijds werd er al gespeculeerd dat de software- en hardwaregigant ook zijn eigen fysieke producten, zoals Surface-hardware, via die online winkel zou gaan verkopen. Tot op heden is er nog weinig veranderd in dat opzicht, maar dat idee kan dus nog veranderen. Een enthousiasteling heeft namelijk een verborgen sectie in de Store ontdekt, waar allerlei Surface-hardware wordt aangeboden. Deze sectie werkt zoals elk ander onderdeel binnen de online winkel.

Je kunt de nieuwe sectie zelf ook al bezoeken. Dat doe je door de commandprompt te openen (Windows-toets + R) en daar dit in te voeren: ms-windows-store://navigatetopage/?PageName=ShopSurface. Deze functie is dus nog niet publiekelijk beschikbaar, maar het lijkt er wel op dat dit snel het geval zal zijn. Er wordt in elk geval mee geëxperimenteerd. En de pagina’s die al te zien zijn, lijken al redelijk af te zijn. Microsoft heeft zelf nog niets over de verandering aan de Microsoft Store naar buiten gebracht.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.