Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Moto Mod brengt Amazon Alexa naar Motorola Moto Z-lijn

Geschreven door
Geplaatst op19 oktober 2017, 9:11 CategorieAccessoires

Motorola heeft een gloednieuwe Moto Mod aangekondigd, een accessoire voor je Moto Z-smartphone, met Amazon Alexa aan boord. Deze accessoire brengt als het ware de stemassistent naar je broekzak, maar is voorlopig niet in Nederland verkrijgbaar.

Alexa als Moto Mod voor Moto Z-lijn

Amazon Alexa is een handige stemassistent voor in je smarthome, maar het zou ook handig zijn als we dergelijke producten onderweg zouden kunnen gebruiken. Of als een soort draagbare versie van de bestaande Echo-speakers. Motorola heeft daarom, in de Verenigde Staten, de Moto Smart Speaker met Amazon Alexa uitgebracht. Deze accessoire voor je Motorola Moto Z-smartphone heeft een ingebouwde speaker en de stemassistent aan boord en fungeert zoals je dat zou verwachten: net zoals de bekroonde Echo-speakers.

Een reguliere smartphone beschikt over één microfoon (soms zelfs twee microfoons), maar de Moto Smart Speaker with Amazon Alexa beschikt over vier extra microfoons. Zo kan de stemassistent je altijd horen en kun je de producten in huis aansturen vanuit bijna elke plek in huis. Wel moet je er even rekening mee houden dat de ingebouwde accu zo’n vijftien uur meegaat. Ook is er een speciale nachtkastmodus. De prijs van de Moto Mod is 150 dollar, wat wellicht voor een obstakel kan zorgen. Echo-speakers zijn echter niet zo draagbaar.

  • Delen:
Motorola Moto Z2 Force
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.