Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Opvolger OnePlus 5 krijgt mogelijk dunne schermranden

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2017, 9:21 CategorieAndroid

De opvolger van de OnePlus 5 wordt mogelijk voorzien van dunne schermranden en een schermverhouding van 2:1, geheel volgens trend. Of dit de OnePlus 6 of OnePlus 5T gaat worden, is nog niet bekend — maar mogelijk wordt het het laatste.

Opvolger OnePlus 5 met dunne schermranden – gerucht

De OnePlus 5 is alweer ruim vier maanden beschikbaar en biedt nog altijd mooie hardware aan voor een redelijke prijs (al wordt die ‘redelijke prijs’ wel steeds meer naar boven geduwd). Ondanks het feit dat de 5 nog redelijk jong is, lijken er nu toch al geruchten te bestaan over diens opvolger. De opvolger wordt nu al OnePlus 5T genoemd. De opvolger van de OnePlus 3 is de OnePlus 3T: dezelfde smartphone qua design, maar ietwat beter qua specificaties. De geruchtenmolen doet geloven dat dit nu niet helemaal hetzelfde is, ondanks die T in de naam.

Ja, de specificaties zouden een boost krijgen, maar het design zou dit keer ook worden aangepast. GizmoChina schrijft dat de OnePlus 5T namelijk hetzelfde design zou krijgen als de Oppo F5 (foto), een smartphone met dunne schermranden en schermverhouding van 2:1. Het scherm van de Oppo is 6-inch groot, ietwat groter ook dan de OnePlus 5. Het zou dus ook kunnen zijn dat dit de OnePlus 6 zou kunnen zijn. Maar gezien de tijd van dit gerucht en een mogelijke release in aantocht, lijkt OnePlus 5T toch iets plausibeler te zijn.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.