Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Plaatje van nieuwe Blackberry-phablet uitgelekt

Geschreven door
Geplaatst op7 oktober 2017, 15:48 CategorieAndroid

Een plaatje van een nieuwe phablet van Blackberry is uitgelekt. Het betreft een apparaat dat tot dusver bekendstond onder zijn werktitel Krypton. In de winkels gaat het toestel Blackberry Motion heten, meldt twitterreporter Evan Blass (@evleaks).

Render

Blass heeft ook het plaatje gelekt. De render laat een phablet zien met een schermomvang die waarschijnlijk op 5,5-inch of net iets groter zal uitkomen. Blackberry presenteerde vorig jaar al een 5,5-inch phablet met de DTEK60. Dit zal wellicht een opvolger ervan worden. Maar er wordt ook vermoed dat het de opvolger is van de KeyOne, een kleinere smartphone met een toetsenbord die Blackberry vorig jaar op de markt bracht.

TCL

Blackberry maakt overigens geen eigen hardware meer, dat doet tegenwoordig TCL onder licentie van Blackberry. Resultaat is dat er een Androidtelefoon ligt met een uitmuntende beveiliging, want dat is waar Blackberry groot mee is geworden in de zakelijke wereld.

Extra knop

Het plaatje van de Blackberry Motion laat zien dat er drie knoppen op zitten aan de rechterkant, voor het geluid en de aan-uitknop. De functie van de derde knop is nog niet duidelijk. Het kan zijn dat deze knop is bedoeld om de Google Assistant tevoorschijn te halen.

Wanneer de Motion op de markt komt en hoeveel die gaat kosten, is nog allemaal onbekend. Tot zover zijn phablet-enthousiastelingen met een voorkeur voor Blackberry dus nog even aangewezen op de DTEK60, die tegenwoordig rond de vierhonderd euro kost.

 

  • Delen:
BlackBerry Motion
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.