Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Halloween-update Pokémon Go introduceert lading nieuwe Pokémon

Geschreven door
Geplaatst op19 oktober 2017, 16:10 CategorieGaming

De geruchten zijn nu werkelijkheid geworden: Niantic kondigt aan dat Pokémon Go wordt voorzien van Pokémon uit Ruby en Sapphire. Dit zijn de games uit de derde generatie. Het gaat echter nog niet om alle Pokémon uit die generatie.

Nieuwe Pokémon voor Pokémon Go

Eerder kwam het al in het nieuws als een gerucht, maar nu heeft ontwikkelaar Niantic het bevestigd: Pokémon Go wordt voorzien van een handvol nieuwe Pokémon. Vanaf 20 oktober kunnen trainers een aantal nieuwe Pokémon vangen die eerder werden geïntroduceerd met de lancering van de derde generatie Pokémon-games: Ruby en Sapphire. Daarna zal op regelmatige wijze nieuwe Pokémon worden toegevoegd door de ontwikkelaar, die allemaal afkomstig zijn uit die games. De uitrol begint in oktober en gaat verder in december.

Omdat het een Halloween-evenement is, kun je rekenen op een aantal enge Pokémon die worden toegevoegd, zoals Sableye, Dusclops en Banette. Het Hallow-event loopt tot en met 2 november door en presenteert nog een handvol aanpassingen. Komen bepaalde Pokémon, zoals Gastly, vaker voor, en kun je een Pikachu met een heksenhoed vangen. Ook kun je als attribuut voor je trainer een Mimikyu-hoed krijgen (een Pokémon uit Sun en Moon). Laten we hopen dat Niantic snel de rest van de 135 Pokémon uit Hoenn zal toevoegen.

  • Delen:
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.